EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-10-14
23:30:52

Positivt tänkande ger toppendag!

Hade inställningen i morse att min dag skulle vara superlativ och jag ansträngde mig för att det skulle bli så också :D   och det blev bra!

Det var frost på marken när jag gick till vagnen och riktigt bitig kyla. Väl i skolan så köpte jag en kaffe och han inte mer än in i salen så välde jag ut halva...men med min inställning så var det inte så märkvärdigt...smakade lika bra i alla fall :D

Köpte en till kaffe på tio rasten och föreläsningen gick bra fastän han var mer speedad än vanligt när han skrev och pratade... Jo var lite bitter men jag var på topphumör!


När vi gick hem efter räkneövningarna efter lunchen så kom vi på den brilljanta idéen att köpa glass och kolasås. Vi gick till avenyn och gjorde det och det blev kolasåsglass + kolasås. Vi gick hem till Jo så nu har jag äntligen sett hur hon bor!   Vill också bo så!  Det är högt i tak och jättestora fönster! Nice nice!

Vi käkade glassen och kollade på Top Gear på YouTube och sedan fick vi rusa hastigt iväg för hon hade glömt ett möte som hon skulle på med sexmesteriet. Jag tog mig då till Nordstan för att möta upp Inger.

När inger och jag möttes så var vi båda lite små hungriga (trots att jag käkat massa glass och vindruvor) så vi köpte suchi :D  vi fick dock ta med oss det hem för de skulle stänga... vi har pratat jättemycket och kvällen har varit trevlig!  Suchin var fantastiskt god!    Det har varit en fantastisk dag!!

Nu är det sovdags!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: