EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-05-29
09:14:37

Sista dagen på Bornö

Ännu en dag har börjat...eller den började klockan sju för min del för då var det CTD-mätning. Filippas och min SISTA CTD-mätning för denna gång :)  Åt massor med havregrynsgröt till frukost och blev stoppmätt :) det var så gott, så gott.

Har precis packat mina saker och det känns som att det är mindre än innan jag åkte och det förstår jag inte riktigt hur det har gått till för jag har mer saker att ta hem, extra lakan till exempel. Det ska på ett sätt bli skönt att komma hem men på ett sätt skulle jag kunna vara kvar här länge och bara njuta. Nu när stormen lagt sig så är det verkligen underbart. Det luktar så gott ute och att ha vattnet så nära är så skönt, även om jaginte badade en enda gång denna vistelsen...men tänk i september typ...då är det säkert superhärligt varmt i vattnet. :)

Det är lite MATLAB kvar att göra idag också. Efter att Love och Johanna gjort den sista CTD-mätningen klockan elva så ska den tömmas och jag får ungefär 14 mätningar att bearbeta och lägga in i MATLAB och förhoppningsvis få fram fina grafer :)  tror att det kommer gå ganska fort eftersom jag redan har själva programmet gjort och 'bara' behöver lägga in värderna.

I morgon så är det en omtenta som ska göras...Geofysisk Hydrodynamik... jag känner mig redo på  ett sätt men samtidigt så är jag så oskäker. Jag vill verkligen klara den och det känns långt inne att jag kanske kommer göra det...men när jag tänker ännu mer och kollar på alla renskrivningar som jag har gjort så rinner det av mig och det känns som att det är en omöjlighet.  *suck*

Men nu kanske det är dags att göra något vettigt...läsa några bloggar kanske :P  vad vet jag...njuta av fina vädret kanske...

peace out
Kommentar:
2009-05-29 @ 10:46:26
#1: Syster

Kom ihåg toatricket! Lycka till :D Kramar

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: