EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-05-09
10:31:12

Orkeslös fredag...kanske blir en rolig lördag?

Ble ingen skola igår fredag...jag hade ingen ork...kunde inte resa mig ur sängen. Jag tov mig upp vid kvart över tolv iaf och lyckades få i mig lite frukost. Efter det så åkte jag till stationen och skulle kolla om det fanns några biljetter kvar till tåget klockan två till Falköping. Det fanns det inte. Fick ta det som gick tre i stället. Detta medföljde att jag fik fördriva tiden i en timme och det ble en sväng i Nordstan, JÄTTETRÅKIGT! Satte mig på centralen och läste min bok i stället. Nu håller jag på att läsa andra boken i Stig Larsson serien "Flickan Som Lekte Med Elden" JÄTTEBRA!!!!

Läste hela tågresan och Patrik hämtade mig på Falköpings central och vi åkte hem där Peter väntade. Han och jag körde Guitar hero och det gick bra...det var typ bara Metallia låtar och de är ju bra :) Patrik kom och körde lite sen också. Vi begav oss sen till Mingus för att käka på taco-buffén som dom har på fredagar. Det var gott och i blev väl ganska mätta.

Sen gick vi hem och spelade mer GH och sen kollade vi på filmen BOLT....och åt marängswich. Jag blev jättetrött. Filmen var ganska bra också.

Hela dagen har jag varit orkeslös..försökt tränga bort det men det går liksom inte!


Har sovit ganska gott denna natt....det inte vad som händer idag riktigt. Det är lite fram och tillbaka...kanske att det blir utgång i kväll....vet ej...kanske återkommer om saken :)

ha en bra dag

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: