EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-05-01
10:55:55

lite kort om Danmark

Så...nu är man hemma från Danmark igen :D det har varit väldigt roligt och nu är man också lagom trött på sand...vi har gått på stränder och klättrat på sanddyner. Fötterna har iaf fått sig en ordentlig peeling då det var i princip omöjligt att gå med skor....det var barfota som gällde :)  Det har också varit väldigt mycket bilåkande...

Vi började måndag 27/4 klockan åtta från GVC....vi åkte ner längs Sveriges kust och stannade i Varberg för att titta på en strand...den stannade vi också vid Hovs Hallar några timmar för att kolla där....det var helt sjukt häftigt. Sen över bron till grannlandet Danmark och har sedan under veckan följt dess västra kust upp till Skagen och sedan Fredrikshamn. Det har varit många olika kustprocesser och jag har kanske lärt mig endel om det också. Men det skulle bli alldeles för långt att skriva nu.

På min bilddagbok finns bilder...kommer ett till inlägg här också med lite bilder men jag är alldeles för trött för att fixa det nu...ska göra lite annat innan jag tar tågen till Patrik... :)

Min bilddagbok
http://www.ellenelinor.bilddagboken.se


ha en fin dag!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: