EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-05-11
17:11:00

Expedition Kategatt och Skagerack

I morgon bär det av ut på havet. Vi kommer att åka klockan åtta i morgon upp till Lysekil och där kliva på Skagerak R/V och bege oss ut till havs. Vi kommer att befinna oss i Kategatt och Skagerack och ta lite prover. Vi kommer vara borta i fyra dagar och två nätter kommer vi troligtvis befinna oss på dansk mark...eller vi kommer att sova på båten men vi kommer vara i danska hamnar bl a Skagen...där är det fint och det var ju inte längesen jag var där heller :P 


Skagerak R/V   universitetets forskningsfartyg

Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot det. Har lite problem med packningen då jag inte vet om jag ska packa för fyra dagar eller tre veckor. Det är nämligen så att ajg tänkt stanna på Bornö över helgen om jag får det...orkar inte åka tillbaka till Gbg bara över helgen och sen tillbaka upp dit....vi ska nämligen vara på Bornö som ligger i Gullmarsfjorden och analysera prover och ta fler prover och skriva rapport.  

Det kommer finnas internet på ön så det blir väl lite uppdatering skulle jag tro....men på båten kanske det blir lite svårare...men förhoppningsvis kan jag skriva igen på fredagkväll.

hare gott

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: