EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-03-07
16:19:28

Dans till Håkan och Schlager+ Ikea

Det var en superkväll igår!!  Håkan Hellström är riktigt riktigt bra!  :D

Vi började här hemma lite och Anna och Erik kom och vi spelade lite Guitar Hero och snackade lite, drack lite öl. Det blev inte så lång tid för vi skulle ta oss till stationen också efter som vi skulle åka tåg till Skövde. På vägen kom också Tårtan och Lina.

Väl framme i Skövde så mötte vi Oskar och sen kom Lars också. Konserten började vid åtta kanske och höll på till kvart i tio kanske nått sånt. Det var jätte, jättebra!!!

Efter konserten gick vi till Donken och åt...och gu så gott det var!  Mätta blev vi och gick till Texas Steakhouse..(tror jag det hette) där dansade vi och jag drack årets första P2...*mums*  min favoritdrink sen i somras..har inte hiitat någon som slår den..än.

De hade fler dansgolv...Vi började med att sitta en stund i Rockbaren...det var trevligt där...gillade det stället. Sen visade det sig att alla utom Jag, Patrik, Lina och Tårtan hade gått till "schlager"-golvet. Vi gick dit och det var skitroligt att dansa och sjunga med där! Där var vi jättelänge och på slutet gick vi också till det tredje golvet med stilen hiphop R&B musik...blä säger jag...gillar inte att dansa till sån musik. Vi åkte hem ganska snart efter det. Det var en super kväll !!!

När vi äntligen kom hem efter en promenad som kändes lång från stationen och iskall var den också. Det fanns popcorn kvar från kvällen och dom var härligt goda och jag vräkte på salt och satt och käkade halvsovande. Vid tre tror jag att jag kom i säng...somnade bums.



Idag lördag var det segt att gå upp...konstigt!? Upp vid nio iallafall för vi skulle till Ikea i Jönköping och Patriks mamma och syster kom vid tio...det har varit en lång dag men Patirk inhandlade ett nytt skrivbord och lite småsaker. Somnade i bilen hem.

Nu ligger jag här på soffan och kollar på tv. Ska hämta lite överblivna popcorn...med mycket salt!

ha en fin kväll!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: