EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-03-03
15:37:23

Dagens skola

Gick väldigt bra att kliva upp ut sängen i morse :) sov gott i natt gjorde jag med vilket kunde behövas då jag verkar behöva sova väldigt mycket för att orka med dagen. Dagen har kännts väldigt kort, vilket är bra. Förmiddagsföreläsnignen var väldigt konstig. Det tog hela föreläsningen att få ut en ekvation med masa grekiska bokstäver. Förstod inte så mycket., men kanske förstår om jag kollar på det igen, vem vet (?)

Eftermiddagsföreläsnignen var inte så klurig den heller. Det var massa uträkningar där med men det var kul även om jag kanske inte hängde med på allt. Har snackat med Ulf också eftersom tentan gick skit och han sa det att det kommer med tiden (hoppas det är sant) och att vi får bestämma omtentadatu själva när vi känner att vi kan skriva den. Sen att det bara (mitt favvo uttryck) var att läsa, läsa och läsa och fråga, fråga och fråga. Då skulle det nog lösa sig.

Nu ska jag vänta lite på att klockan ska gå så jag kan åka ner på stan för att träffa min faster som är i stan för ett möte. Vi ska gå och äta lite och prata lite och senare åka hem till mig för att hon ska få se hur jag bor. Det ska bli kul att träffa henne, även om det var senast i helgen, fast då blev det inte så mycket prat.

nu ska ja väl fortsätta vänta på att klockans minutvisare drar sig mot 12 så ajg kan ta vagnen till stan :)
kommer väl ett inlägg om träffen också senare ikväll :)

hare gott

peace out 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: