EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-06-22
14:03:34

Ingen rubrik

Ja hur ska man börja egentligen...alla människor har olika sätt att hantera olika situationer och det är nu så att Patrik och jag inte längre är tillsammans. Jag klarar inte av att ha ett förhållande med någon när jag inte mår bra innuti själv...för det gör jag inte. Jag har jättesvårt att snacka med folk om mig själv och lita på folk, jag har tänkt bli bättre på det men det tar tid och det kan ta lång tid. Det är svårt att vara glad på utsidan när man har ett hål innuti sig.

Det är lätt att få sår..man plåstrar om och låter det vara för att läka men nästan hela tiden kliar man i sårskopan och det blir igen ett sår. När man tillslut lyckas hålla bort tankarn från det så läker det, men ärret finns alltid kvar och kommer att påminna en om det.  Det här såret som jag fått kommer ta tid att läka men tillslut, på ett eller annat sätt så kommer man över det och kan gå vidare.

Kärlek är svårt och när det tagit slut kan man inte göra så mycket mer än att försöka bearbeta det och komma över det. Med tanke på omständigheterna så kommer det vara jobbigt, men jag ska klara mig igenom det, på ett eller annat sätt. Och hur Patrik bearbetar det är upp till honom men jag vill inte vara hans ovän även om fortsättningen blir så. Någon sa till mig ganska ofta att man ska bita ihop och komma igen...får bli så.


peace out


Kommentar:
2009-06-22 @ 19:06:17
#1: Josefine

Men gumman, hoppas verkligen att det blir bättre snart. Du kommer komma tillbaka twice as strong :)

Men du gjorde nog rätt - man måste tänka på sig själv först och främst! Så det är bra att du tar tag i det och försöker lösa det, man kan ju inte älska någon annan om man inte älskar sig själv!



Om det är till någon hjälp så känner jag också likadant som dig väldigt, väldigt ofta. Finns här för dig om det är något.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: