EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-07-01
23:28:04

Min lediga dag

Idag har jag haft en ledig dg...det har varit trist. Men fast jag skulle vara ledig så fick ja börja dagen med jobb...om man ar allt från början så det första som hände när ajg gick upp för att ducha klockan elva så var jag inlåst...jag fick inte upp dörren heller så jag fick gå genom torkrummet och där var det också låst men jag fick iaf upp den. Jag duschade och klädde mig och tänkte att det skulle bli kalasbra med en lång god frukost. Tji fick jag...jag öppnade upp dörrarna till receptionen också för de var låsta och det var inte en kotte någonstans. Jag visste att Lisa skulle göra avrostningsdyk med några och att Calle och Janne bara skulle på dykjobb om det fanns folk på centret men alla var borta.

Jag han precis sätta mig med min tallrik fil då det kom en som vill ha utrustning. Inte nog med det få var det något konstig med varenda pryl kändes det som...jaja...

fick sedan tillsägelse att vara ledig så jag gick till bryggan och kollade i lite affärer men det roade mig inte ett dyft så jag gick till Jennies butik men det var inte heller så roligt för hennes boss Boris kom. Jag tog då en tripp till Lotta istället, till Gurka & Granit... satt där i ungefär en timme och pratade med henne och sen gick jag till Lena och då erbjöd jag mig att sitta där och vakta medan hon käkade lunch. Sålde ett par fenor så det var ja bra...Daniel kom också så jag fick iaf lite sällskap.

Sen gick jag till Sommargott och sen hem...tog klipporna. Det var skönt!  Väl tillbaka så la jag mig i solen någon timme och sedan var allt så tråkigt så jag jobbade lite i alla fall..skrev ut lite protokoll.

Nu på kvällningen tog Jennie och jag en promenix runt Hasseludden eller var det heter...Hasselön kanske...minns inte. Det var skönt...lite svalt nu på kvällen också. Så skönt så.

Nu ska jag se någon film tror jag...igår såg jag på PS. I love you.   den är fin...en riktig snyftare! Får se vad det blir idag.

peace out
Kommentar:
2009-07-02 @ 15:19:42
#1: Syster

Jag tycker att nästa gång du är ledig så går du till sommargott och lägger upp ett litet lager innan du tar båten ut till Hållö :P Så kommer du bort någonstans :D Kramar <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: