EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-07-21
21:54:39

Ledig dag igen

Ännu en ledig dag har passerat... jag har tagit det lugnt...men eftersomjag blir rastlös ganska lätt så spenderade jag några timmar i tvätteriet på Gästhemmet och hjälpte Sarah vika tvätt när det behövdes. Det var trevligt sällskap och sen kom hennes kompis Clas också som går OW-kurs och pratade lite och det var också trevligt då Sara fick mycket att göra.

Egentligen hade jag tänkt åka till Hållö idag på min lediga dag men det blåste typ 14 m/s västligt om jag inte minns fel och då är inte Hållö den bästa platsen att vara på. Jag gick iaf bryggvägen och tog ut pengar och sedan till busstaionen för där finns några outletar som jag inte kollat in förrut....ville egentligen bara veta vad som de där husen innehöll. När jag ändå var åt det hållet promenerade jag till Ica och köpte ett vykort och en bok och ett pack batterier till kameran. Hade tänkt gå på klipporna och fota lite vågor men det blev inte av då jag som sagt hamnade i tvätteriet. Var hos Lotta och käkade också.

Ätit god glass har jag gjort också...och nu såhär på kvällskvisten har vi dragit igång grillen och ska grilla korv :D det var väldigt längesen jag åt grillad korv så det ska bli fantastiskt gott!

Igår kollade jag och Calle på film igen... kommer inte ihåg vad den hette men den handalde om en superhjälte som ville bli frisör iaf...ganska rolig...men båda somnade :P

ikväll blir det nog film med men jag vet inte vilken :D  om jag inte hinner somna innan :P

nu ska jag ha korv!!!


peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: