EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-01-28
19:23:48

Inte så mycket att klaga på i alla fall

så...åter en dag avklarad...känns hyfsat bra idag :D

det var föreläsning på förmiddagen...den känndes heeeelt omöjlig att förstå...eller man förstod att det skulle vara på det viset när han sa det men sen så flög det sin väg och när man skulle göra någon uppgift på det så gick det inte!!
fast sen på eftermiddagen så skulle vi bara räkna lite uppgifter...tog tag i mig själv och han fick gå igenom mina anteckningar och förklara lite...och det klarnade litegrann iaf satt i fyrtio minuter :P

grejen med uppgifterna är att dom är formulerade på ett sätt så man ite riktigt vet vad man ska räkna på :P men med hans hjälp så gick det också:P  sen satt jag med MATLAB typ tjugo minuter...sen träffade jag Amelie och vi gjorde sällskap hem :) trevligt trevligt :) 

han bara hem och vända för jag skulle träna... spinning 45 minuter idag dårå :P  JOBBIGT!!!! var hur trött som helst!! sen väntade cykling hem också ....uppför typ hela tiden...men det gick det med och stolt är jag för att jag orkade cykla ända upp :P

så nu är jag hemma...har ätit två mackor men sardiner i tomatsås på och soltorkade tomater....ska aldrig mer köpa sardiner...för de hade skin och såg bara jätteäckliga ut! makrill i tomatsås är mycket bättre!! fast det smakar lika:P och sen blev det lite youghurt med bär och müsli:) självklart en stor mugg te också: ) blev Liptons vita te idag som lite omväxling :)

nu ska jag väl packa lite inför helgen:) ska till systeryster i Linköping :) WIIIIE :D:D:D

ha en trevlig kväll :)

peace out

Kommentar:
2009-01-28 @ 22:24:53
#1: Anonym

Wiiie vad kul det ska bli!:D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: