EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-08
11:03:00

söndag

nu har man sitgit upp till ännu en förhoppningsvis fin dag...snön ligger kvar :) kom mer i natt också :) och i dag väntar ett 60 årskalas...och har fått veta att det ska bli smörgåstårta! :D:D:D ME LIKE!!!

på fredagen blev det lite skridskor...typ en kvart...det var lite snö på isen och det var sån tung snö så det var lite jobbigt att åka, men det gick bra iaf...klarade några bakåtöversteg...men dom kan man knappt räkna :P SKA lära mig det!! och Patriks mamma gjorde våfflor :D MUMS! det var jättegott!

igår (lördag) så sov vi länge och det var skönt men rastlös som jag är vill jag gå upp när jag vaknat...låg kvar en stund iaf...bara för att det är så mysigt :)  sen kollade vi lite på Kenny Starfighter och första avsnittet av Heroes säsong 4...bara ganska bra...börjar tröttna lite på heroes nu...men Kenny är alltid bra!! :D:D:D

vi tog oss till hans pappa till fyra för hans lillebrorsa fyllde 15 år och det var trevligt :) det var först ostbricka ch kex av alla sorter :D ME LIKE!! och upptäckte faktiskt att ost funkar...om det nu är laktos jag är känslig emot så tror ajg att det är mjölk i ren form...eller hur man ska uttrycka det :P och grädde typ :P

det blev tårta också:) den var också jättegot...sen kollade vi på tv och sen åkte alla och även vi åkte efter att ha sett lite melodifestival...såg till Caroline af Ugglas...vi hörde sista bidraget på radion...tyckte alla var kassa! vi åkte till en thai-resturang och åt :) det var smaskens:)

när vi kom hem så satte vi på filmen Ghost och skålade för oss för vi har varit tillsammans i 6 månader :)
<3Patrik<3

ha en go dag!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: