EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-09
21:49:32

måndag

Dagen idag har inte varit så rolig. Började som vanligt med att det är jobbigt att stiga upp, snoozade ganska länge...40 minuter. Men jag kom upp iaf och gjorde mig lite frukost, idag bestod den av lite youhurt, som jag inte ens visste att jag hade, och en macka...en kopp grönt te också...fick dock hetsa i mig teet för jag blev lite sen. Denna vecka kan jag åka med fritidskortet hela dagen eftersom det är sportlov för grundskolan. Kom alldeles lagom till vagnen och så fort jag kom in på GVC så tappade jag lusten och ville bara vända i dörren.

Men jag lyckades stå emot frestelsen och gick upp för trappan och genom korridoren till klassrummet. Starkt gjort av mig! Hade obegripliga föreläsningar både på förmiddagen och eftermiddagen. Eller man förstår och tycker det är logiskt det han gör på tavlan, men när man ska göra det själv, svara på en uppgift eller så, då är det jättekrångligt!

Min diciplin är inte på topp heller. Koncentrationen är inte heller på topp. Skulle vilja att den var det så kanske det skulle gå...men vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Ska iaf klara våren...det måste jag!! sen om jag fortsätter till hösten får vi se... klarar jag inte våren så är nästa år kört...då är det basprogrammet i fysik som gäller...som sagt, vi får se...men jag vet inte vad jag ska göra istället...för det är ju detta som intresserar mig och det är detta jag vill bli! ska fundera mer...och kämpa på...men det tar emot.

Träningen var bara jobbig idag. Det var core 30 min och cykel 45 min...coren gick bra..den är alltid jobbig men den var bra...cyklingen däremot var ganska trist...hade ingen ork lixom...men hon som har den klassen är jättebra!

sen drog jag till ica MAXI och handlade lite och sen när jag kom hem fixade jag två macor med makrill i tomatsås på...gott gott :) en kopp te till det också...kikade i kompendiet och det var ganska förståerligt det som stog där...men det är ju det att man ska KUNNA det! suck...

orkar inte tänka mer

peace out

Kommentar:
2009-02-10 @ 16:34:16
#1: Anonym

Det låter som om det tar emot...

Bit ihop nu! Vad finns det som dina lärare klarar av att lära sig som inte du klarar av?!?!?

Det är 'bara' att bryta ihop och komma igen!



Ha en fortsatt bra vecka! Kommer hem och trackar dig nästa vecka ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: