EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-12
15:55:10

Inga större klagomål

I morse när alarmet gick så tänkte jag som vanligt "bara en liiiiten stund till"...och somnade tydligen. Jag drömde att jag var nere i köket och gjorde frukost och allt var jätteverkligt! Jag kollade på klockan och då visade det sig att hon var tio över nio och så tänkte jag att "oj, jag är lite sen"...sen vaknade jag. Jätteskumt var det...men klockan var nio och jag han gott och väl äta min frukost i lugn och ro. Fast lite stressad blir man ju i alla fall.

På föreläsningen hade jag svårt att hålla koncentrationen i schack... kollade på alla spårvagnar som går förbi...från Wavrinskys plats till bergsjön och tillbaka till Wavrinskys plats tar det ca 1 h och 50 min att åka om man tar 7:an. Åker man till Tynnered och tillbaka till Wavrinskys plats tar det cirka 50 min. Slutsatsen på denna undersökning är att jag inte borde sitta vid ett fönster på föreläsningarna.

Spårvagn 411 heter Håkan Hellström och spårvagn 414 heter Carl-Einar Häcker...intresseklubben antecknar. Min hjärna antecknar ganska mycket onödig information, vilket är dumt då det hade varit bättre om den kunde anteckna alla formler och grekiska boksäver som man ska kunna.

Eftersom mitt fritidskort fungerar nu när det är lov så kunde jag ta ett-tåget till Patrik :) dock kommer itne han hem förrän mitt i natta men jag får väl försöka hitta på något till dess...ska spela lite guitar hero iaf...och se du är vad du äter...sen får vi se...kanske lite bloggdesign :)

jaja, hare gott

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: