EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-21
00:25:44

GBG Horse Show

WIIIE...idag var det ännu bättre! i alla fall dressyren...det var kür idag och Jan Brink vann det hela och dom var helt fantastiska han och Briar! Hela Scandinavium stod upp och apploderade och jublade (11000 åskådare) helt otroligt var det!

Kür är mycket roligare att kolla på då de har satt ihop programmen själv och fixat ihop musik också...hästarna går i takt och det ser jättehäftigt ut!! Jan Brink, Minna Telde och Maria Von Essen och deras hästar var extra bra på att hålla takten nästan hela programmet igenom...de andra delar av det :P

Hoppnningen var också rolig...Rolf-Göran Bengtsson kom tvåa efter Ludger Beerbaum...det är så fina hinder så därför blir det lite extra skoj...och så är dom höga också...roligt roligt....synd bara att man själv blir helt spratttlig av att kolla på dom...vill rida!!!!!

Saknar ridningen otroligt mycket! kanske inte den ridningen ut i skogen å så...utan den ansträngande ridnignen och belöningen när hästen tillslut går i form och bara dansar fram...vill uppleva det igen! snart! eller nu! längtar så otroligt mycket!

nu ska jag inte tänka mer på det för då kommer ja inte kunna sova...och det är vad jag behöver nu...så Gonatt och sov gott!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: