EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-02-17
17:51:11

En vanlig dag...nästan

En hyfsat bra skoldag. Dock var han så fruktansvärt långsam när vi skulle gå igenom de gamla tentorna. Det tog honom 45 minuter att gå igenom två uppgifter vilket var lite jobbigt då det var två tentor med åtta uppgifter på varje. Hade bestämt med Amelie att vi skulle gå hem tillsammans men stackarn fick ju sitta och vänta 40 minuter på mig, för när klockan blev tre så var han precis klar med första tentan. Slutade fem i halv fyra och jag är jätteglad för att Amelie orkade vänta!

När jag kom hem så var jag mest bara in och vände för jag tänkte att jag skulle handla efter som systrarna kommer i morgon och jag måste plugga mesta delen av morgondagen också ska jag hinna tvätta och kanske träna. Tog i alla fall en promenad till MAXI och handlade lite. Tog med lite gamla urvuxna kläder och lämnade i Emmaus konteiner, dagens goda gärning.

Sitter nu med böckerna framför mig och försöker förstå vad krumelurerna betyder och det gå ganska bra. Har målat mina naglar med rött nagellack nu också...finfint :D

Men nu måste jag fortsätta medans humöret fortfarande är något sådär på topp :D

hare gott

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: