EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-12-11
22:08:28

Arg, arg ,arg...hon är väldigt arg

Sur, arg, lättirriterad, bitter, deppig... det kan väl sammanfatta min vecka i humörväg.

Jag har verkligen varit sur och grinig på alla! Även om jag inte visat det utåt så har jag varit det och bara gått runt och muttrat och klagat och gnällt när jag varit ensam i min kära ljudisolerade lägenhet.

Idag blev det bättre efter skolan då jag träffade Amelie och vi åkte ner på stan och köpte julklappar. Jag är nästan klar nu. Har Inger och Jaak kvar men jag vet vad jag ska köpa till dem så dt är inga problem... det stora problemet är farmor. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ge henne. Ska ta ett snack med systrarna och mamma och pappa, se om de har något tips eller om vi kan köpa något gemensamt.

Det var en trevlig tripp och jag köpte två julklappar till mig själv också. Kanske det gjorde mig på lite bättre humör också, vad vet jag(?)

Väl hemma började jag slå in klapparna och jag har det mest ojuliga pappret som existerar...ett turkost med fåglar och ett med massa segelbåtar och 'västkustiga' saker på. Men det blev fina paket i alla fall och jag hoppas mottagarna kommer bli glada :D

Har suttit och pratat med syrran nu på msn ett tag och samtidigt renskrivit lite föreläsnings-anteckningar. Nu är alla fysik-anteckningar renskrivna och det känns bra. Ska bara renskriva lite övningsuppgifter också tänkte jag.

Klockan har tickat iväg och jag ska nog lägga mig snart för jag ska upp inte allt för sent i morgon då jag ska till Nordstan för Christer Fuglesang och hela besättningen som var uppe i rymden för ett tag sedan kommer dit :D  spännande tycker jag :D

Sedan blir det inflyttnings-knytkalas på eftermiddagen och sedan kanske utgång på kvällen. Heltspäckad dag :D

Nu ska jag borsta tanden och krypa ner i sängen och lösa ett sudoku innan jag somnar :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: