EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-04-12
12:32:59

Varmt å gött

Calle är riktigt snäll ibland :D Fick låna han dator lite nu och då gick humörbarometern upp :D Det är jättefint här på Smögen :D Solen strålar och det är nästan ingen vind...eller idag är det mer vind än igår. Då var det spegelblankt här utanför centret. men det är lite varmt idag iaf :D   Tror dykarna trivs väldigt bra :D

Det är ungefär 6-8meter sikt och 5-6 grade i vattnet...för kallt för mig alltså men Patrik var i och dök igår. Det var tre utfärder igår och jag tror att de flesta var nöjda. På kvällen var det Hash Run och jag var hare och la banan. kan förklara var Hash Run är i ett senare inlägg för denna dator är mini och knäpp att skriva på :P   Det blev en del öl och vi satt och pratade här ute på centret ett tag...sen gick vi till Svarta Oliver och drack öl och drink...gött!

Idag mår man som en prinsessa! Det är fyra utfärder och jag är på centret och tar hand om folk...men jag känner mig lite ringrostig...men det löser sig det med...det kom 11 glada norrmän idag också, väldigt trevliga!

Snart kommer de 11 norrmännen tillbaka från sin utfärd så jag får gå och se till att de får mat...lasange!  *mums* Lotta på Gurka & Granit som gjort!  Hon är kanon!!

Ha en fin fortsatt dag!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: