EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-04-09
16:50:38

Längtar efter helgens jobb

Det blev fint väder till slut...Göteborg badar i solsken :D Jag skulle ha träffat Ebba för att hjälpa henne med någon Svenska c uppgift :) men Ebba blev sjuk så det blev inte av, tråkigt eftersom det var ett tag sen jag träffade henne, men hoppas hon kyrar på sig snabbt :)

Har varit vrång hela dagen och inte velat göra något...nu sitter jag i Falköping hos Patrik. Fast Patrik är inte hemma...han jobbar och kommer hem vid sju tiden...åkte hit tidigare eftersom det inte blev någon date med Ebba.

I morgon far vi till Smögen :D:D ska bli jättekul! Det blir jobb också :D ännu mera kul! På lördag är det fyra turer och jag längtar så mycket efter att träffa massa folk och hjälpa till :D    Har tänkt att man kanske ska ta sig ett dopp själv...men jag vet itne...kylan i vattnet är ju inte speciellt lockande...dock det under ytan...har ju längtat sen augusti!

men nu ska jag s lite på tv och kanske spela lite Guitar Hero  :D:D

peace out
Kommentar:
2009-04-09 @ 21:06:10
#1: Syster

kan inte hjälpa att det blir så mycket. Händer ju hela tiden saker och jag är ovanligt uppmärksam för tillfället. kul med smögen, kanske botar hemlängtan lite. kram kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: