EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-04-15
16:57:55

Dagens dag

Ännu en skoldag har passerat. Underbara Patrik ringde tio i sju och väckte mig osm jag bad honom göra...skulle ut och gå. Det blev en väldigt kort promenad...tog 15 minuter bara, orkade inte mer. Sen gjorde jag mig lite frukost och laddade ner Google Earth och satt och lekte med det ett tag...eller rättare sagt: lite för länge...fick skynda lite för att hinna i tid till skolan.

Väl i skolan så väntade två timmar föreläsning om tidvatten med Leif. Han är rolig och väldigt bra! dock var jag väldigt trött så koncentrationen var inte den bästa. Men det var en intressant föreläsning. sen har jag och Johanna sökt kursen vi ska gå nästa termin. Jag sökte bara Tillämpad Matematik 30 hp för det var den som rekomenderades. Johanna skrev dit några fler...vi har liksom inte fått någon info om vad det är vi ska söka...syon säger att vi får välja och vraka själv...hon kan ingenting...grrr! Men nu är det gjort och det går ju ändra om det blev helt tokigt...

satt några timmar med postern och rapporten efter lunch och det gick bra så nu är vi klara med det. Fick också den trevliga informationen att vi ska vara på GVC klockan 8 i morgon. Vi ska på exkursion i Göteborgs skärgård så då blir det till att gå upp tidigt...suck vad jobbigt!

Äntilgen får jag säga också för PowerPoint-presentationerna som är från en föreläsning för tre veckor sen har lagts ut nu så nu kan jag komplettera mina anteckningar...som jag inte kommer ihåg mycket av...suck igen.

jaja..sällskap är nästan alltid trevligt!

peace out

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: